Kérdése van? Ajánlatot kérne? Segítünk!
06 83 340 183

Gelencsér Fogászati Klinika és Fogtechikai Laboratórium

A Gelencsér Dental családi vállalkozás - 40 munkatársával - már több, mint 40 éve egyet jelent a megbízható fogászati és fogtechnikai szolgáltatásokkal, melyek a 21. századi modern fogászat és az implantológia teljes spektrumát képviselik: esztétikai fogászat, szájsebészet, lézersebészet, fogszabályozás, parodontológia.

Gelencsér Dental Fogászati Klinika (Hévíz, Vörösmarty u. 75.)
Gelencsér Dental Fogászati Klinika (Hévíz, Vörösmarty u. 75.)

11 fogszakorvosból és implantológusból álló csapatunk – 11 légkondícionált fogászati rendelőben - professzionális és csúcsminőségű szolgáltatásokkal várja pácienseit.

A fogászati beavatkozástól félő pácienseink számára kellemes környezetben, éber altatásban végezzük fájdalommentes fogászati kezeléseinket, kiváló aneszteziológus munkatársaink segítségével.

Szájsebészeti és implantológiai központunkban valamennyi fogtechnikai munkát saját fogtechnikai laborunkban egyedileg készítünk el. Ez nem csupán Hévízen egyedülálló, de Magyarországon is különlegességnek számít.

Gelencsér Dental fogtechnikai labor
Gelencsér Dental fogtechnikai labor

Dental HightechHáromdimenziós computer tomográfia (3DCT), digitális röntgenfelvételek, precíz diagnosztika, a legmodernebb computer vezérelt fogtechnikai CAD/CAM technológia, bio lézersebészet, a legújabb rendelői fogfehérítő eljárások és rendelőink barátságos hangulata valamint a fájdalommentes kezelések különleges előnyét kínáljuk pácienseinknek.

A TÜV Bayern ISO 9001:2001 nemzetközi védjegyű minősítéssel rendelkező fogászati klinikáinkon fogorvosaink a legkülönfélébb fogászati kezeléseket – ezen belül is több mint 1000 fogászati implantációt – hajtanak végre.

Az alkalmazott fogászati implantátumok a legnevesebb nyugat-európai gyártóktól származnak, mint például a SGS, az Oraltronics, a Camlog, a Straumann, a Nobel Biocare és az Astra Tech implantátumok. A nálunk készített fogászati munkákra természetesen nemzetközi garanciát is adunk.

Fogászati rendelő, Naturmed Hotel Carbona (Hévíz)
Fogászati rendelő, Naturmed Hotel Carbona (Hévíz)

Örömmel várjuk látogatását a saját fogászati laborral rendelkező szájsebészeti és implantológiai központunkban és három további hévízi rendelőközpontunkban is: a Hotel Európa fit****superior szállodában működő fogászati klinikánkon, a NaturMed Hotel Carbona****superior fogorvosi rendelőinkben valamint a Danubius Health Spa Resort Hotel Hévíz****-ben.

Többet szeretne megtudni fogászati klinikánkról?
Több információra van szüksége a technológiák és a kezelési lehetőségek vonatkozásában?

Örömmel várjuk kérdéseit:Adatok küldése folyamatban...

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Address:


Utolsó módosítás: 2016. Június 10.
Kérdése van, vagy még több információra lenne szüksége, esetleg időpontot foglalna?
Használja ki a lehetőséget: adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk Önt!